Amerikanerbiler

Amerikanerbiler til salg

Amerikanske biler til salg gennem mange år hos CC-cars.

Amerikanerbiler til salg Her finder du bilmærker til salg som Chervolet, Cadillac, Ford, Buick og andre af de kendte amerikanske bilmærker. Du kan sikkert nikke genkendende til lækre amerikanerbiler som Corvette, Mustang, Camaro og Thunderbird. Måske har du også lyst til at opleve fornemmelsen af masser af hestekræfter under hjelmen og en fantastisk motorlyd fra en amerikanerbil. Hos CC-cars kan drømmen om en USA bil blive til virkelighed.

Salg af amerikanske biler hos CC-cars

Tilbagelænet i lækre lædersæder, hånden på rattet, musik fra radioen og kun den åbne landevej, hvor solen er ved at gå ned i horisonten. Sådan kan man forestille dig en tur i en flot amerikanerbil på Route 66, der går mellem Los Angeles og Chicago på tværs af USA. Den kaldes Main Street of America, og er kendt for sine mange små hoteller, restauranter, kiosker og benzinstationer. Du behøver dog ikke at rejse til USA for at tage på roadtrip. Hos CC-cars kan du købe køreklare amerikanerbiler til en god pris og så er det bare at starte din amerikanerbil og tage på tur ud i det danske sommerland. Der er mange foreninger, træf og events, hvor folk mødes med et fælles udgangspunkt i interessen for amerikanske biler.

Kendte amerikanske biler til salg

At have en amerikanerbil er for mange tæt forbundet med en stil, der også gælder tøj og musik. Mest kendt er nok Rockabilly-stilen fra 50’erne og 60’erne fra film og tv, men andre amerikanske bil ikoner har brændt sig fast på manges hukommelse. For eksempel fra gyseren Christine, hvor en rød og hvid 1958 Plymouth Fury spiller hovedrollen i filmatiseringen af Stephen Kings bog. I starten af 80’erne stiftede vi for alvor bekendtskab med ny teknologi og smart design i tv-serien Knight Rider, hvor en sort 1982 Pontiac Trans Am i selskab med David Hasselhoff bekæmpede kriminalitet. Eller måske husker du den 1966 Ford Thunderbird, der fløj ud over klipperne i afslutningen af filmen Thelma & Louise med Geena Davis and Susan Sarandon fra 1991. Den gennemførte og ofte ekstravagante designstil og de mange hestekræfter kendetegner de renoverede amerikanske biler til salg hos CC-cars, Hvis du vil vide mere om amerikanske biler, så kan vi varmt anbefale ”Den store bog om klassiske amerikanske biler” skrevet af Quentin Wilson, der blandt andet er kendt fra Britain's Worst Driver, Fifth Gear og Top Gear. I bogen bliver du præsenteret for de mest berømte amerikanske biler. Og nogle af de amerikanerbiler sælges hos CC-cars.

Gå til listen med biler