Presse

Presse

Jyskebank tv besøgte CC Cars

Vi fik i juni 2018 besøg af Jyskebank tv, som lavede et indslag om klassiske biler som investering. "Normalt taber en bil værdi, så snart den forlader forretningen. Men er den gammel nok, kan en bil faktisk være en rigtig god investering. Hos CC Cars, som er Nordeuropas største bilhus for klassiske biler, har ejer Christian Jensen set flere biler tre- og firdoble deres værdi bare indenfor de sidste ti år."
Se videoen her.

Joe P. Kennedy's Rolls Royce

I oktober 2009 modtog CC-Cars en forsendelse fra USA. Den indeholdt em yderst interessant bil fra 1930. Placeret på det røde tæppe i en i forvejen unik samling af klassiske biler, havde CC-Cars virkeligt fået jackpot.
Den sorte Rolls Royce Springfield Phantom 1 Newport Town Car.

Dette er ikke bare en hvilken som helts bil. Denne Rolls Royce tilhørte engang den tidligere amerikanske præsident John F. Kennedy's far. Han hed Joe P. Kennedy og var en kendt forretningsmand, politiker og ambassadør. Alle informationer om denne bils historie er grundigt dokumenteret af "The-Rolls-Royce Foundation" i USA.

Bilen blev også solgt meget hurtigt efter en enorm interesse fra mange potientielle købere. Det er et sandt samler-objekt som man ikke får at se hver dag, og CC-Cars er glad for at have glædet en af vores loyale kunder.