Klassiske biler

Klassiske biler til salg

Amerikanske biler til salg gennem mange år hos CC-cars.

Klassiske biler til salg Stort udvalg af klassiske biler hos CC-Cars, hvor du blandt andet kan finde bilmærker som MG, Fiat og de fleste andre klassiske bilmærker. Besøg vores kæmpe udstilling af flotte klassiske biler, hvor du kan komme tæt på klassisk Mercedes, flot Ferrari, renoveret MG og mange andre smukke bilklassikere. Vi har specialiseret os i salg af klassiske biler og gennem et stort netværk får vi hele tiden flere modeller ind. Mange med teknisk og historisk interesse for veteranbiler besøger vores store showroom med klassiske biler og specialværksted for klassiske biler.

Til salg: Klassisk bil

Interesse for ældre køretøjer og bevarelse af klassiske biler er stigende i Danmark. Derfor er der mange, der gerne vil investere i klassisk bil. Med en klassisk bil til god pris fra CC-Cars følger der også en masse livskvalitet. Der er noget helt specielt ved gamle automobiler, historiske køretøjer og veteranbiler eller hvad, man kalder dem. Nutidens bilproduktion har ikke den samme charme som de klassiske biler, der er til salg hos CC-Cars, som for eksempel MGB, der er en meget populær klassiker. Det skyldes blandt andet en fantastisk kørekomfort, god ydeevne og let vægt, der til sammen gør MGB til en sjov bil med masser af køre glæde. Hos CC-Cars har vi klassiske MG til salg til rimelige priser, og i Danmark er der efterhånden et godt udvalg af reservedele til MG, der gør den klassiske bil let at eje. En veteranbil er ældre end 35 år, når det gælder registreringafgift, mens flere forsikringsselskaber betegner biler, der er mellem 25 og 34 år som klassiske biler.

2012: Stort udvalg af klassiske biler til salg

Siden Henry Ford i 1896 byggede sin første bil med to cylindre og en topfart på 30 km/t er der sket meget med produktionen af biler. Ford var meget fokuseret på den praktiske nytteværdi af bilen, men senere kom der meget fokus på præstationer. Gennem interesse for motorsport og race udviklede bilproducenter som MG, Mercedes, Ferrari og mange andre bilers teknologi. Det flotte design spiller dog stadig en stor rolle, når man kaster blikket på en fantastisk klassisk bil. Lækre kurver, masser af komfort og flotte detaljer oser af lyst til at skabe, designe og ikke mindst godt håndværk. Det er grunden til, at klassiske biler i dag også er populære. Teknikken virker, de kører godt og godt design begejstrer stadig her mange år efter. Det kan blandt andet ses i Fiats succesfulde relancering af den berømte model 500, og måske er andre klassiske bilmodeller på vej mod en renæssance. Der er dog ikke noget som en original klassisk bil, og du kan altid finde mange forskellige klassiske biler til salg hos CC-cars.

Gå til listen med biler