Profil

Profil

Christian Jensen startede CC Cars i 2002. Han startede med at importere de små Fiat 500 og fandt hurtigt ud af at der var et marked for salg af veteranbiler.

Herfra er salget af veteranbiler kun gået fremad, og med et salg i 2007 på 172 biler beviser dette, at vi har de rigtige varer i en god kvalitet til lave priser.

I 2008 bygger CC Cars Skandinaviens største bilhus for klassiske biler - 2000 kvm. fyldt med veteranbiler. Vi har skabt en kundekreds, som vi både sælger 1 stk. til, men også til investorer, som har købt mere end 30 biler af os.

I 2016 solgte CC Cars ca. 300 biler fra bilhuset i Ans. Markedet for veteranbiler forventes fortsat at stige. CC-Cars åbner i 2017 en ny filial i Odense, hvor Kristian Grünhut Liborius er medejer og daglig leder af CC-Cars Odense. Grunden til at valget faldt på Odense, var at komme tættere på de fynske og sjællandske kunder, og dermed kunne yde en bedre service.

En del af Selected Car Group

Som et synligt bevis på den positive udvikling blev CC-Cars i sommeren 2023 en del af Selected Car Group.

Selected Car Group forener passion og kærlighed til biler med et unikt udvalg af kompetencer inden for den lidenskabelige verden af premium og specialbiler. Vores bilunivers er båret af stærke synergier imellem tre forretningsområder indenfor leasing-, investerings-, og samlerbiler.

Selected Car Group omfatter Selected Car Leasing, der formidler leasing af biler i premium-, luksus- og sportsvognssegmentet, Selected Car Investment, der køber og sælger biler i investeringsøjemed, samt Selected Car Collection, der er en af Europas finest bilsamlinger af sin slags.

”Vi er rigtig glade for fremover at dele maskinrum med Selected Car Group. Den større organisation kommer til at tilføre en række fordele for os, i høj grad også gennem et endnu større bilunivers for vores kunder,” fortalte Christian Jensen i forbindelse med overtagelsen.

2023 blev også året hvor aktiviteterne hos CC-Cars atter blev samlet i Ans. Afdelingen i Odense lukkede ned, og Christian Jensen og Kristian Grünhut Liborius vil herefter i fællesskab stå for den daglige drift i det midtjyske.

Bred interesse for klassiske biler

Det er ikke kun mænd, som har denne interesse - vi har erfaret at mange kvinder deler samme interesse. Det skaber en anden måde at være sammen på.

De klassiske liebhaverbiler er især fra Europa, men vi har også klassiske amerikanerbiler. Der vil altid være ca. 100 biler på lager klar til levering, men vi hjemtager også gerne efter kundens ønske og behov. Vi ser at ca. 40 % af vores biler faktisk er solgt inden de ankommer til Danmark.

En god forudsætning for at finde den rigtige og optimale løsning til netop din interesse og behov er åbenhed og ærlighed - såvel hos dig som hos os. Vi er et erfarent team, og vi vil være kendt for at bevare motivationen, indtil opgaven er løst. Kontakt os hvis du vil investere noget af din friværdi - vi hjælper gerne med vores erfaring.

Kontakt os i dag